KAPCSOLAT – CÉGINFORMÁCIÓ

NEW HOLLAND BONTÓ

KAPCSOLAT:

Sági Ferenc ügyvezető, tulajdonos
Telefon: +36 30 311 7250
E-mail: info <@> newhollandbonto.hu

ÜZEMELTETŐ:

DPM BÁZIS KFT.
2700 Cegléd, Csuhé utca 7.
Cégjegyzékszám:13-09-204920
Adószám:27906545-2-13

SITE ADMIN:

E-mail: admin <@> newhollandbonto.hu

BEMUTAKOZÁS:

Honlapunk jó minőségű holland, bontott traktoralkatrészek importálásával foglalkozik sokéves tapasztalattal. A megrendelt alkatrészek minden esetben gyáriak, hibátlanul működnek és szállításbiztos csomagolásban érkeznek. Vevőinknek lehetősége van az alkatrészek személyes átvételére vagy igény esetén házhoz szállítjuk azokat. Kitűzött célunk, hogy hosszútávú partnerkapcsolatokat alakítsunk ki kölcsönös megelégedettséggel. Kínálatunk folyamatosan bővül. Egyéni megrendelésre is lehetőség van. További kérdéseire szívesen válaszolnak munkatársaink elérhetőségeink bármelyikén.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (KIVONAT):

Az adatkezelés célja: a newholland.hu weboldal látogatása során az Adatkezelő a szolgáltatás/termékértékesítés teljesítése, működésének ellenőrzése, és a visszaélések megakadályozása érdekében rögzíti a látogatói adatokat.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A kezelt adatok köre: a látogatás dátuma és időpontja, a látogató felhasználó számítógépének IP címe, böngészőjének típusa, a megtekintett és az előzőleg látogatott weboldal címe.

További információkat az “ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ” menüpont alatt talál.